fbpx

De energietransitie lukt

met realisatie van projecten

Het zijn uiteindelijk de projecten en programma’s die het beleid of de strategie in de praktijk doen slagen. Een emissievrije wereld creëren we stap voor stap, project voor project en met elk succesvol programma. De energietransitie krijgt een enorme impuls dankzij alle initiatieven om elektrisch vervoer mogelijk te maken.

Toch vereist de praktijk soms nét even meer ervaring, tijd of kennis dan al in huis is. Die expertise hebben de consultants van EVConsult. Met oog voor kansen om mobiliteit breder aan energie en ruimte te verknopen krijgen wij innovatieve projecten en programma’s van de grond en maken we een succes van complexe implementatietrajecten en projecten.

Wij maken het verschil…

EVConsult ondersteunt zowel publieke als private organisaties bij project- en procesmanagement en levert de nodige kennis aan om de projecten te laten slagen. Zo kunnen wij – tijdelijk – de trekkersrol binnen een programma op ons nemen of projecten begeleiden. Eenmaal aan de slag bij jouw organisatie? Dan brengen wij ons enthousiasme en onze kennis over op de organisatie. Zo creëren we intern draagvlak, want met de neuzen dezelfde kant op, is succes gegarandeerd.

Ervaren experts

Bij iedere of alle fase(s) kunnen onze ervaren adviseurs een project ondersteunen: planvorming, aanbestedingen, vormgeving, planning, uitvoering en afronding. Alle projecten, groot of klein, lokaal, nationaal of internationaal, maken de wereld schoner. Wij zijn trots daar een bijdrage aan te mogen leveren.

 

Neem contact met ons op

Meer projecten en berichten?

Bekijk al onze impact
Achtergrond lichtgrijs