fbpx
Achtergrond lichtgrijs

Back to zero

Werk samen met EVConsult aan de laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer.
Wij laten de energie- en mobiliteitssector elkaar versterken in de energietransitie.

Back to zero

Zonder in gezweef en luchtfietserij te vervallen: als we een schonere en leefbare wereld willen hebben, moet er iets gebeuren. Zo simpel is dat. Wij willen daar een significante bijdrage aan leveren. En wel door bedrijven en overheden te helpen met het mogelijk maken van zero emissie vervoer.

Compromisloos commitment

Woorden als ‘gedreven’ en ‘resultaatgericht’ kom je zo’n beetje overal tegen. Wat je heel wat minder tegenkomt, is dat die mentaliteit ook daadwerkelijk tot het uiterste in praktijk wordt gebracht. Welkom bij EVConsult waar we tot het gaatje gaan. Met experts, kennis, jarenlange ervaring en niet te vergeten: met een glimlach.

Van strategie tot implementatie

EVConsult ondersteunt overheden en bedrijfsleven bij elk aspect dat komt kijken bij de transitie naar zero emissie vervoer. Van strategieontwikkeling tot inkoop en advies. En van volledige trajectbegeleiding tot het ontwikkelen van softwareoplossingen in de energie-infrastructuur. Kortom: alles wat een schonere wereld stap voor stap dichterbij brengt.

Wat wij belangrijk vinden

 

Divers

Wij streven naar een divers team. Je geloofsovertuiging, geslacht, leeftijd, afkomst en nog vele andere levensovertuigingen maken de wereld en ons team interessant. De kijk op de wereld vanuit diverse perspectieven is van grote waarde. De enige overeenkomst die we allemaal hebben is een duurzaam hart.

Vitaal

EVConsult kenmerkt zich door een hecht en divers team van professionals met een duurzaam hart. Met die bevlogenheid en betrokkenheid wordt hard gewerkt en creëren we impact. Dat is mooi, maar er moet ook genoeg tijd en ruimte zijn voor ontspanning en eigen ontwikkeling. Daarom maken wij veel ruimte voor gezellige teamuitjes en bieden we een opleidings- en ontwikkelingsprogramma aan voor plezier en persoonlijke groei.

Vertrouwen

Jij bent baas over je eigen agenda. Wil jij bijvoorbeeld je dag beginnen met een uur sporten of na de lunch een langere wandeling maken? Vaker thuiswerken of op kantoor? De basis voor een goede werkrelatie is vertrouwen. Die geven we je graag en verwachten we ook terug.

Onze vacatures

Consultancytalent

Werken bij het grootste onafhankelijke advies- en strategiebureau, dat gespecialiseerd is in elektrisch vervoer, betekent ook dat je voor grote opdrachtgevers en aan de meest complexe projecten in binnen- en buitenland werkt. Ligt je ambitieniveau op serious business? Bekijk hier dan onze vacatures voor:

→ Junior consultant
→ Medior consultant
→  Senior consultant

Aanstormend talent

Studeer je nog? Maar wil je tegelijkertijd ook al werk maken van de energietransitie? Dan geven we je graag een kans. Professioneel begeleid door ervaren consultants. En zoek je een afstudeerstage? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

→ Neem contact op
Achtergrond lichtgrijs

Contact?
Dat kan op drie manieren

Direct

Meteen enthousiast?
Solliciteer direct.

Koffie drinken

Benieuwd hoe een werkdag eruitziet bij ons? Plan een (digitale) kop koffie met één van onze consultants.

Borrel een keer mee

Een keer in de maand maken we een extra feestje van de vrijdagmiddagborrel. Kom langs, maak kennis met het team en je komt tot de conclusie: hier wil ik bijdragen aan een betere wereld.

Verhalen van ons team

Onze collega’s maken écht het verschil. Door iedere dag vanuit gedrevenheid en passie aan de slag te gaan voor een groter doel: een emissievrije wereld. Lees de verhalen van Rowana, Michiel en Bibi.

Ontmoet ons

Geef aan op welke manier je kennis wilt maken met EVConsult of solliciteer direct.