fbpx

Back to zero

Werk samen met EVConsult aan de laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer.
Wij laten de energie- en mobiliteitssector elkaar versterken in de energietransitie.

Back to zero

Zonder in gezweef en luchtfietserij te vervallen: als we een schonere en leefbare wereld willen hebben, moet er iets gebeuren. Zo simpel is dat. Wij willen daar een significante bijdrage aan leveren. En wel door bedrijven en overheden te helpen met het mogelijk maken van zero emissie vervoer.

Compromisloos commitment

Woorden als ‘gedreven’ en ‘resultaatgericht’ kom je zo’n beetje overal tegen. Wat je heel wat minder tegenkomt, is dat die mentaliteit ook daadwerkelijk tot het uiterste in praktijk wordt gebracht. Welkom bij EVConsult waar we tot het gaatje gaan. Met experts, kennis, jarenlange ervaring en niet te vergeten: met een glimlach.

Van strategie tot implementatie

EVConsult ondersteunt overheden en bedrijfsleven bij elk aspect dat komt kijken bij de transitie naar zero emissie vervoer. Van strategieontwikkeling tot inkoop en advies. En van volledige trajectbegeleiding tot het ontwikkelen van softwareoplossingen in de energie-infrastructuur. Kortom: alles wat een schonere wereld stap voor stap dichterbij brengt.

Onze vacatures

Consultancytalent

Werken bij het grootste onafhankelijke advies- en strategiebureau, dat gespecialiseerd is in elektrisch vervoer, betekent ook dat je voor grote opdrachtgevers en aan de meest complexe projecten in binnen- en buitenland werkt. Ligt je ambitieniveau op serious business? Bekijk hier dan onze vacatures voor:

→ Junior consultant
→ Medior consultant
→  Senior consultant

Softwaretalent

EVtools is onze partner. De softwareoplossingen en data geven grip op het plannen, realiseren en beheren van laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer. Zo wordt uitbreiding van laadinfrastructuur datagedreven versneld. Benieuwd naar de vacatures?

→ Bekijk de vacatures van EVtools

Aanstormend talent

Studeer je nog? Maar wil je tegelijkertijd ook al werk maken van de energietransitie? Dan geven we je graag een kans. Professioneel begeleid door ervaren consultants. En zoek je een afstudeerstage? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

→ Neem contact op

Contact?
Dat kan op drie manieren

Direct

Meteen enthousiast?
Solliciteer direct.

Koffie drinken

Benieuwd hoe een werkdag eruitziet bij ons? Plan een (digitale) kop koffie met één van onze consultants.

Borrel een keer mee

Een keer in de maand maken we een extra feestje van de vrijdagmiddagborrel. Kom langs, maak kennis met het team en je komt tot de conclusie: hier wil ik bijdragen aan een betere wereld.

Verhalen van ons team

Onze collega’s maken écht het verschil. Door iedere dag vanuit gedrevenheid en passie aan de slag te gaan voor een groter doel: een emissievrije wereld. Lees de verhalen van Rowana, Michiel en Bibi.

Ontmoet ons

Geef aan op welke manier je kennis wilt maken met EVConsult of solliciteer direct.