fbpx

Over EVConsult

EVConsult is het grootste onafhankelijke advies- en strategiebureau, gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Wij kennen de markt en waardeketen van de EV-sector als geen ander en helpen partijen hierin het verschil te maken.

Elektrificatie van vervoer is niet alleen noodzakelijk voor het terugdringen van de uitstoot. Het speelt ook een sleutelrol in het slagen van de energietransitie. Het fluctuerende energieaanbod van zon en wind, vraagt om regelbare energievragers en -aanbieders, zoals elektrische auto’s. De inzet van het groeiend aantal EV’s als asset in het energienet met slimme en haalbare oplossingen, levert enorm veel potentie op om de balans in het energienet terug te brengen. Elektrisch vervoer levert bovendien kansen op voor bedrijven en organisaties om hun positie in de markt te versterken, en nieuwe verdienmodellen en proposities te ontwikkelen.

EVConsult ondersteunt publieke en private partijen bij de transitie naar elektrisch vervoer: van strategieontwikkeling en advies, tot inkoop en projectmanagement. EVConsult kan zich al ruim tien jaar een kennisautoriteit noemen in de EV-sector. Onze experts zijn betrokken collega’s, die met passie werken aan een emissievrije wereld en continu de markt onderzoeken, bedienen en vormen. Dat doen we voor gemeenten, provincies, ministeries, ngo’s, maar ook bedrijven, de vastgoedsector, fleetowners, de automotive en laadpaalexploitanten. En altijd met een glimlach.

Neem contact met ons op
Versnel samen met ons naar een emissievrije wereld

Transitietalent gezocht voor elektrisch vervoer

Werken bij EVConsult

Bij EVConsult brengen we de termen gedreven en resultaatgericht ook echt in de praktijk. En dat doen we met een glimlach. Onze consultants zijn met recht experts te noemen, hebben jarenlange ervaring, veel kennis en weten dat met passie te brengen.

Geïnteresseerd in werken bij EVConsult?