fbpx

Een puzzel waar onze

kennis en ervaring het verschil maakt

De behoefte aan elektrisch vervoer is enorm. Het aanbod en de keuze voor laadinfrastructuur is inmiddels ook groot en het kan lastig zijn om een helder pad te kiezen en de juiste strategie uit te stippelen. Er is immers veel informatie te vinden en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Bovendien is iedere situatie anders. Een gedegen en toekomstbestendige aanpak is maatwerk en vereist kennis, ervaring en tijd. Zo moet er rekening worden gehouden met de ruimtelijke ordening, het energienet, de mate van adoptie bij de verschillende vervoersmodaliteiten en natuurlijk het verwachte gebruik van de laadinfrastructuur. Daarnaast wil je voorkomen dat de gekozen optie snel achterhaald raakt of niet meer bij de situatie past. Oftewel: geen gemakkelijke puzzel die gelegd moet worden.

EVConsult is gespecialiseerd met het begeleiden van strategietrajecten en het opstellen van de strategie zelf zodat bedrijven en overheden hun positie in de wereld van elektrisch vervoer kunnen bepalen en verbeteren. Onze kracht ligt in het aanbrengen van focus en begeleiding in het maken van scherpe keuzes in de strategie of het beleid voor laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer.

Bedrijven en overheden kunnen bij ons terecht voor..

  • Beleid- en strategietraject voor toekomstbestendige laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer
  • Strategietraject voor positionering, propositieontwikkeling en verbetering van je businesscase
  • Strategisch marktonderzoek
  • In kaart brengen van verdienpotentieel
  • Ingroeiplan (roadmap) naar 100% elektrisch vervoer

Ervaren experts

EVConsult heeft al veel bedrijven en overheden mogen helpen bij hun energievraagstukken. Zowel gemeenten, provincies en ministeries, als ngo’s, vastgoedpartijen, laadpaalexploitanten, fleetowners en de lease- en autobranche hebben wij op weg geholpen. Elk met een ander vraagstuk, een andere invalshoek, een ander doel en een andere uitkomst.

Wij werken onafhankelijk en het up to date houden van onze kennis is een topprioriteit binnen EVConsult om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers. En dat vereist doorlopend marktonderzoek over bijvoorbeeld techniek van infrastructuur, elektrische voertuigen, de mate van adoptie bij verschillende vervoersmodaliteiten en positionering van marktpartijen in de EV-sector.

Al onze kennis, ervaring en marktinzicht gebruiken we bij het opstellen van de juiste strategie of beleid. We zijn er trots op dat we zoveel bedrijven en overheden mogen helpen. Daarmee gaat onze droom ook in vervulling: de wereld emissievrij maken. Het zijn de klanten die zorgen voor die glimlach op de gezichten van onze adviseurs.

 

Neem contact met ons op

Meer projecten en berichten?

Bekijk al onze impact
Achtergrond lichtgrijs