fbpx
Ruud van Sloten ‘nieuwe’ partner bij EVConsult
Uitbreiding directieteam EVConsult Ruud van Sloten
Ruud van Sloten is, net als onze andere collega’s, al langer een teamgenoot in onze missie naar een emissieloze wereld door te bouwen aan infrastructuur voor elektrisch vervoer. Maar nu mogen we ook met veel genoegen kenbaar maken dat Ruud van Sloten partner is geworden bij EVConsult. Roland Steinmetz, Tim van Beek en Ruud van Sloten vormen per 1 april 2021 het directieteam van EVConsult.

Ruud is een ervaren strategieconsultant met een track record van projecten in diverse sectoren. Hij is vanaf de start in 2009 betrokken geweest bij de introductie van elektrisch rijden in Nederland en is sinds 2016 werkzaam bij EVConsult. Bij EVConsult zet hij zijn brede kennis en ervaring in om overheden en bedrijven hun weg te laten vinden in deze dynamische wereld.

Sinds 2008 zijn wij als bedrijf actief op het gebied van Elektrisch Vervoer. Daardoor hebben wij jarenlange kennis, expertise en marktinzicht opgebouwd in de EV-sector. Die ervaring is essentieel om voor overheden en bedrijven impact te maken en waarde te creëren bij strategieontwikkeling, inkoop, realisatietrajecten en IT-oplossingen voor de transitie naar zero-emissie vervoer.

”Dit partnerschap is een mooie bevestiging van mijn passie voor elektrisch vervoer en betrokkenheid en verbintenis met EVConsult om het bedrijf samen met het team verder te laten groeien als onafhankelijk adviesbureau op het gebied van infrastructuur voor elektrisch vervoer”, aldus Ruud van Sloten.

Met trots verwelkomen wij Ruud bij onze directie. We wensen hem veel succes en plezier in zijn functie.