fbpx

EVConsult heeft sinds 1 juli een nieuw managementteam. Oprichters Roland Steinmetz en Tim van Beek dragen hun managementtaken over aan Bibi Fabius en Ruud van Sloten. De oprichters krijgen hierdoor meer ruimte voor het ondernemerschap, terwijl het nieuwe managementteam zich richt op de verdere groei van het bedrijf om daarmee een belangrijke rol in versnelling van de energietransitie te kunnen blijven spelen. Elektrisch vervoer is immers een onmisbare schakel binnen de energietransitie en de uitbreiding van marktleider EVConsult is essentieel om deze transitie op juiste wijze te begeleiden.  

Roland Steinmetz: “Het voelt heel natuurlijk aan om onze MT taken over te dragen aan het nieuwe management. Dit biedt ruimte voor verdere groei van individuen en ons bedrijf als geheel.” 

Maar hoe gaat het nieuwe managementteam de groei van het bedrijf aanpakken? Door focus te leggen op kwaliteit, betrouwbaarheid en de persoonlijke doorontwikkeling van werknemers. Ze hebben scherpe doelen voor groei in omzet en FTE. Maar het belangrijkste speerpunt van het nieuwe team? De trots om bij EVConsult te werken en mee te bouwen aan een duurzamere aarde. 

Bibi Fabius: “Ik ken EVConsult van binnenuit en zie dit voor mezelf ook als logische vervolgstap in mijn carrière. Ik krijg veel energie van het feit dat ik de groei van EVConsult de komende jaren kan vormgeven samen met het team.” 

Met 25 consultants is EVConsult het grootste onafhankelijke advies- en strategiebureau gespecialiseerd in elektrisch vervoer. 

 

Grijze achtergrond simpel

Meer projecten en berichten?

Bekijk hier onze impact