fbpx
‘Van Tankstation naar Energiestation’

Op 9 juli organiseerde EV Consult gezamenlijk met gemeente Rotterdam en BZO Tankstations een webinar over de rol van tankstations in de toekomst. In anderhalf uur tijd werden luisteraars bijgepraat over de uitdagingen en mogelijkheden op het gebied van snelladen en tankstations. Tijdens het webinar werd dieper in gegaan op de volgende vragen: Is elke tankstation locatie geschikt voor snelladers? Wanneer is het plaatsen van een snellader op een tankstation een goed idee? En welke invloed heb je als gemeente?

Sprekers

Quirijn Oudshoorn, coördinator laadindrastructuur bij de gemeente Rotterdam ging tijdens het webinar dieper in op ontwikkelingen binnen energietransitie en op stappen die de gemeenten daarin kunnen zetten. Wiebe Alberda Winkel, eigenaar en consultant van BZO Tankstations heeft tijdens het webinar licht geworden op het toepassen van innovatie in de huidige markt van tankstations. Tot slot is Tim van Beek, mede-oprichter van EVConsult, tijdens het webinar dieper ingegaan op de generieke laadvisie en de bepaling van laadbehoefte. Ook heeft hij meer verteld over realisatieaanpak: inkoopstrategie, businesscase en contractmodellen.

Bent u nieuwsgierig en wilt u het webinar terug kijken of luisteren? Dat kan! De presentaties zijn nu terug te zien via de volgende link:

Webinar 9 juli – Presentaties EVConsult, Rotterdam & BZO

Ook kunt u het webinar terugluisteren via deze link: