fbpx
Dinsdag 15 december 12.00 – 12.45 vindt de tweede lunchmeeting plaats van de tweeluik over E-trucks. In deel II zal dieper in gegaan worden op het bouwen aan een optimaal laadnetwerk voor E-Trucks vanuit een integrale laadvisie. In 45 minuten wordt u bijgepraat over dit onderwerp door Bertien Oude Groote Beverborg en Michiel Aldenkamp. Graag stellen wij de sprekers aan u voor:

Bertien Oude Groote Beverborg  is projectmanager laadinfrastructuur en milieuzones bij gemeente Amsterdam. Eind november heeft het college de laadvisie ‘Laad me – Strategisch plan laadinfrastructuur 2020-2030’ gepubliceerd. Aan Bertien is gevraagd om deze laadvisie tot uitvoering te brengen binnen de gemeentelijke organisatie. Samen met een enthousiast team gaat zij hiermee aan de slag. Bertien is vanaf de komst van de eerste elektrische auto betrokken geweest vanuit de gemeente Utrecht als programmamanager bij het plaatsen van laadinfrastructuur. Vanuit die rol heeft zij bijgedragen aan de afspraken die landelijk gemaakt zijn over mobiliteit in het Klimaatakkoord. Nu zit Bertien aan tafel vanuit de gemeente Amsterdam om de grote stap naar volledig elektrisch samen met de andere G4 steden te gaan maken.

Michiel Aldenkamp, consultant sustainable mobility bij EVConsult, zijn twee grote passies zijn duurzaamheid en innovatie. Bij EVConsult is het voor hem mogelijk deze twee passies te combineren. Michiel is sinds 2018 actief bij EVConsult. Met zijn achtergrond in de energiewereld ziet hij de mobiliteitstransitie als belangrijk puzzelstuk. Binnen EVConsult specialiseert hij zich onder andere op het gebied van logistiek. Zo heeft hij voor Amsterdam onderzoek gedaan naar de stadsdistributie en naar de ontwikkeling van de energie- en laadvraag binnen Amsterdam. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor het modeleer werk van honderden trucks uit de haven van Rotterdam. Hierbij heeft hij rit patronen en mogelijk laadgedrag in kaart gebracht. Momenteel is hij bezig met de visie alternatieve brandstoffen voor Flevoland, waar de logistieke sector een grote rol in speelt.

Aanmelden voor de Lunchmeeting kan via deze link.

webinar e-vracht

Lunchmeeting deel 2 E-Trucks – Bouwen aan een optimaal laadnetwerk voor E-trucks – vanuit integrale laadvisie