fbpx
Net als veel andere OEMs, investeert Mitsubishi in de ontwikkeling van elektrische auto’s. Om de Europese markt te bedienen, heeft Mitsubishi EVConsult gevraagd om gedetailleerde marktrapporten op te stellen van verschillende Europese landen.

Diepgaande marktkennis en lokale kennis is essentieel bij het samenstellen van gedetailleerde marktrapporten. Om die reden is in dit project uitvoerig samengewerkt met leden van het EEMCG netwerk. Dit is een platform, opgericht door EVConsult, bestaande uit verschillende onafhankelijke advieskantoren en consultants uit Europa).

De marktrapporten van verschillende Europese landen geven inzicht in de lokale ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer. Adoptie van elektrische voertuigen, Toename van verschillende type laadinfrastructuur, nationale en regionale regelgeving, de belangrijkste spelers in de markt en toekomstverwachtingen zijn nauwkeurig uitgewerkt. Het uitgevoerde onderzoek ondersteunt Mitsubishi in hun doel om een succesvolle OEM in de e-mobility markt te zijn.