Werken bij

EVConsult is een strategisch adviesbureau dat vanuit Amsterdam wereldwijd werkt aan het versnellen van duurzame mobiliteit. Bij EVConsult geloven we in elektrisch vervoer, waarbij duurzaamheid, onafhankelijkheid en een schone leefomgeving voor ons centraal staan. We lopen voorop in onze markt en daar zijn we trots op. We voorzien private en publieke partijen van strategisch advies, marktanalyses en projectmanagement. Iedere dag komen wij zo een stap dichterbij ons doel: 100% duurzaam vervoer.

Op dit moment woedt het coronavirus (COVID-19) wereldwijd en ook in Nederland merken we de gevolgen. We volgen de ontwikkelingen nauwlettend. Voor de nog openstaande vacatures (zie hieronder) nodigen we je van harte uit om je interesse kenbaar te maken. Eventuele sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden via een videocall. Volg ons ook op LinkedIn om updates te krijgen over onze actuele vacatures en stageplekken.

Junior Consultant Electric Mobility 

Medior Consultant Electric Mobility

Senior Consultant Electric Mobility

Vragen over de vacature(s)? Neem contact op met Barbra Hecbert; 06-21915930 (bereikbaar op dinsdag, donderdag & vrijdag) / hr@evconsult.nl