fbpx

Om de betrokkenheid en motivatie binnen ons team te versterken, heeft EVConsult dit jaar medewerkerscertificaten geïntroduceerd. Deze nieuwe structuur biedt medewerkers de mogelijkheid om op een unieke manier te participeren in ons bedrijf en gezamenlijk te profiteren van ons succes.

Profiteren van groei

De certificaten zijn opgezet om aandelen te beheren en certificaten toe te kennen aan de medewerkers van EVConsult. Hierdoor kunnen onze medewerkers deelnemen aan het kapitaal van het bedrijf en delen in de winst. Dit initiatief benadrukt onze toewijding aan een transparante en inclusieve werkomgeving, waar iedereen de kans krijgt om bij te dragen aan en te profiteren van onze groei.

Betrokken bij het succes

“Door de introductie van de certificaten willen we al onze medewerkers nog meer betrekken bij de strategische beslissingen van het bedrijf. We hopen dat we onze teamgeest hiermee verder kunnen versterken en een cultuur kweken waarbij iedereen zich betrokken voelt bij het succes van onze organisatie”, aldus Roland Steinmetz, directeur van EVConsult.

Wat betekenen de certificaten voor onze medewerkers?

Met het nieuwe programma kunnen medewerkers certificaten verkrijgen die zijn gekoppeld aan de aandelen van EVConsult. Deze certificaten bieden niet alleen een financieel voordeel, maar geven ook de mogelijkheid tot inspraak in belangrijke bedrijfsbesluiten. Twee keer per jaar wordt een eigenaarsvergadering georganiseerd waar certificaathouders en aandeelhouders gezamenlijk het jaarplan, de begroting en de strategie van het bedrijf bespreken.

Participatie en waardering

Onze medewerkers krijgen de kans om op een vaste marktdag hun certificaten te verhandelen. Dit zorgt voor een dynamische en eerlijke waardebepaling, waarbij de marktwaarde van de certificaten jaarlijks wordt vastgesteld op basis van de gemiddelde omzet van de afgelopen twee jaren. Hierdoor wordt de waarde van de certificaten direct gekoppeld aan het succes van EVConsult.

Toekomstgericht en innovatief

Bij EVConsult geloven we in de kracht van innovatie en vooruitgang. De introductie van de certificaten is een reflectie van onze visie om niet alleen te groeien als bedrijf, maar ook om een omgeving te creëren waar onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en volop kansen krijgen om zich te ontwikkelen.

Wil je deel uitmaken van een innovatief en betrokken team? Bij EVConsult bieden we je de kans om echt mee te bouwen aan de toekomst van duurzame mobiliteit. Solliciteer nu en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan ons gezamenlijke succes.

Over EVConsult

EVConsult is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in de transitie naar duurzame mobiliteit. Met een sterk team van experts ondersteunen we onze klanten bij het realiseren van innovatieve en duurzame oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken.

Voor meer informatie over werken bij EVConsult en de mogelijkheden om deel uit te maken van ons team, bezoek onze Werken-bij-pagina.