Ontmoet ons team

Roland Steinmetz

Roland Steinmetz
Directeur EVConsult Nederland
Roland Steinmetz is een ervaren projectmanager in de werkgebieden elektrisch vervoer, energie, mobiliteit, gebiedsontwikkeling, duurzaamheid en water. Hij heeft geopereerd vanaf de initiatieffase tot daadwerkelijke realisatie van diverse complexe projecten. Roland is sinds de startfase betrokken bij de introductie van het elektrisch vervoer in Nederland en Europa en werkt vol overtuiging aan een duurzame toekomst.

Tim van Beek

Tim van Beek
Directeur EVConsult Nederland
Tim van Beek, is medeoprichter en eigenaar van EVConsult. Hij heeft een achtergrond in de stedenbouw- en bestuurskunde en is sinds 2002 werkzaam als projectleider en adviseur in binnen- en buitenland voor verschillende organisaties in de sectoren ruimte, water en infrastructuur. Vanuit die rollen maakte hij al in 2007 met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid kennis met de dynamische wereld van elektrisch vervoer. Sinds de introductie van elektrisch vervoer werkt Tim als projectleider en adviseur voor verschillende opdrachtgevers aan het daadwerkelijk op straat brengen van voertuigen en infrastructuur.

Greet van Wesemael

Greet van Wesemael
Directeur EVConsult België
Greet is een ervaren adviseur en projectmanager in de velden mobiliteit en planning. Zij is actief in vervoersprojecten sinds 1989. Eind 2017 kwam zij in aanraking met de snelle wereld van elektrisch vervoer en was meteen geraakt door deze innovatieve sector. Zij is sindsdien zaakvoerder en eigenaar van EVConsult BVBA en heeft als ambitie de  mobiliteit van Belgische bedrijven en overheden versneld te verduurzamen. Haar ervaring in het efficienter krijgen van projecten en bedrijfsvoering komt hierbij goed van pas. Ze werkte voor bekende organisaties als Arcadis, MSC, PSA en Bombardier als trekker van grote mobiliteitsvraagstukken.

Gijs de Rooij

Gijs de Rooij
Managing Director
Gijs heeft een zeer brede ervaring als bestuurder en management consultant. Hij begon zijn carriere in Hong Kong bij Philips Health Care, en is bestuurder en CEO bij middelgrote ondernemingen in de LED industrie en IT Outsourcing geweest. Zijn 6 jaren strategy consulting ervaring heeft hij opgedaan bij Booz Allen Hamilton [nu: Strategy&, onderdeel van PWC] waar hij vooral aan technologie- en telecom projecten werkte. Gijs heeft in december 2000 een MBA voltooid aan INSEAD. Gijs begeleidt ondernemingen en ondernemers in perioden van groei- en transitie, en combineert in zijn werk graag feiten met innovatie, en gedrag met verandering. Gijs is getrouwd met Eline, waarmee hij 2 zoons heeft die hij het liefst leert voetballen op het platteland-bij-de-stad in Ouderkerk aan de Amstel.

Ruud van Sloten

Ruud van Sloten
Consultant elektrische mobiliteit
Ruud is een ervaren strategie- en management consultant met een track record van projecten in diverse sectoren. Maar de verduurzaming van mobiliteit en alles wat daarbij komt kijken heeft hem gegrepen sinds hij in 2009 vanaf de start betrokken is geweest bij de introductie van elektrisch rijden in Nederland. Bij EVConsult zet hij zijn brede kennis en ervaring in om overheden en bedrijven hun weg te laten vinden in deze dynamische wereld. Met zijn analytische blik en zijn geduld helpt hij bij het formuleren van strategie en beleid, het bepalen van economische effecten en het begeleiden van complexe processen met diverse stakeholders. In zijn vrije tijd maakt hij zijn hoofd leeg door te voetballen en gaat hij regelmatig een weekendje weg om helemaal te ontspannen.

Roos van der Ploeg

Roos van der Ploeg
Consultant elektrische mobiliteit
Roos is naast jurist ook een zeer ervaren adviseur. Haar juridische kennis zet ze in bij haar werk, zo heeft ze grondige kennis van de aanbestedingswet en juridische procedures die bij een aanbesteding komen kijken. Ze heeft de afgelopen jaren bij verschillende type projecten geadviseerd, zo was ze bij de gemeente Arnhem en provincie Gelderland betrokken bij het bedenken en uitwerken van de eerste concessie voor openbare laadinfra in Nederland. Roos is accuraat, perfectionistisch en zorgt ervoor dat alles 100% in orde is. Met haar geduldige karakter en luisterend oor zorgt ze ervoor dat partijen betrokken raken. In haar vrije tijd speelt ze graag een potje volleybal, of duikt ze een psychologisch boek in en probeert te begrijpen waarom mensen zijn zoals ze zijn.

Laurens van Mourik

Laurens van Mourik
Consultant elektrische mobiliteit
Extremen zijn Laurens’ grootste uitdagingen, een berg van 6000m hoogte in de Andes beklimmen en van zuid Frankrijk naar huis fietsen zijn daar goede voorbeelden van. Naast zijn kennis van veranderingen in de energiemarkt en een master Innovation management heeft hij ook een Spaanse master Interculturele communicatie op zak. Laurens is een aantal jaar geleden begonnen als consultant om operationele processen in de energiemarkt te verbeteren, de overstap naar EVConsult maakte hij om zich meer te gaan richten op de innovatieve kant van de energiewereld. Wat er op zijn bucketlist staat? Een fietstocht van de East naar de West coast en een keer door de Himalaya.

Peter Hogeveen

Peter Hogeveen
Consultant elektrische mobiliteit
Met een achtergrond in natuurkunde zoekt hij uitdagingen om zijn kennis in te zetten voor de verduurzaming van de maatschappij. Zijn kracht zit in het taakgericht oplossen van analytische problemen, waarbij hij de kwaliteit van het eindresultaat altijd waarborgt. Zijn enthousiasme voor modelleren, wiskunde en duurzame beleidsvoering komen bij EVConsult goed tot zijn recht.

Bibi Fabius

Bibi Fabius
Consultant elektrische mobiliteit
"Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang". Met dit motto gaat Bibi iedere uitdaging aan. Waar Bibi binnenkomt, ontstaat beweging. Zij is een energieke, enthousiaste adviseur die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Al van kleins af aan denkt zij buiten de kaders, als adviseur bij EVConsult is dit haar vak. De doelgerichtheid van Bibi zorgt er samen met haar analytische inslag en klantgerichtheid voor dat zij altijd op zoek is naar duidelijke resultaten en toegevoegde waarde. Niet alleen in haar opdrachten, maar ook als ze in haar vrije tijd in de sportschool staat of met haar racefiets een puist van een berg aan het beklimmen is in zuid-Frankrijk.

Sanne van Keulen

Sanne van Keulen
Consultant elektrische mobiliteit
Tijdens haar studie politicologie en master ontwikkelingsstudies is Sanne twee jaar lang als jongerenvertegenwoordiger en adviseur van de Nederlandse regeringsdelegatie naar de VN Commission on Sustainable Development actief geweest, waar de thema’s klimaatverandering, energie en luchtvervuiling centraal stonden. Vanuit een diepe passie voor een duurzame samenleving is ze na haar studie bij Greenpeace terecht gekomen. Daar heeft van Sanne de afgelopen zeven jaar vijf verschillende functies vervuld, van campagneleider klimaat & energie tot internationaal projectleider. Het afgelopen jaar heeft zij de rol van afdelingshoofd klimaat & energie en programmadirecteur vervuld en maakte zij deel uit van het Leadership Team van Greenpeace Nederland. In die hoedanigheid gaf zij leiding aan de campagneprojecten van de organisatie, maar ook lobby, onderzoek en de onderhandelingen om te komen tot een nationaal Klimaatakkoord behoorden tot haar portefeuille. De overstap naar EVConsult wordt gedreven door haar wens om op een meer tastbare manier meters te maken met de energietransitie. “Nederland is nu al een koploper op het gebied van duurzame mobiliteit en de komende decennia zal deze sector volop in ontwikkeling zijn. Elektrisch vervoer raakt alles en iedereen, dat maakt het een interessant en dynamisch werkveld.”

Bram Leusink

Bram Leusink
Consultant elektrische mobiliteit
Het versnellen van de Nederlandse energietransitie is wat Bram drijft! Hij zet zich bij EVConsult met veel enthousiasme in voor het koppelen van elektrisch vervoer aan duurzame energie. Met een achtergrond in Internationale Betrekkingen, ervaring met zonne-energie en verschillende duurzame initiatieven, is hij altijd opzoek naar mogelijkheden om nieuwe projecten te starten of bestaande te verbeteren. Buiten het werk om is Bram graag op het water te vinden en voetbalt hij op zondag op een bedenkelijk niveau.

Chantal de Graaf

Chantal de Graaf
Consultant elektrische mobiliteit
Chantals missie is het versnellen van de overgang naar duurzame mobiliteit. Zij wordt hierin aangemoedigd door haar geloof dat innovatieve oplossingen leiden tot vooruitgang en tot een duurzame toekomst. Als consultant elektrische mobiliteit opereert ze doelgericht, enthousiast en met een analytische blik. Chantal werkt als ervaren projectleider graag samen met anderen om tot innovatieve oplossingen te komen en zet graag een paar stappen extra om projecten echt tot een succes brengen. Na het werk houdt Chantal ervan om naar buiten te gaan om te sporten of om inkopen te doen voor een gezellig etentje.
310A3057

Emma van Bree

Emma van Bree
Consultant elektrische mobiliteit
Emma probeert met alles wat zij onderneemt de wereld een beetje beter te maken. Dit doet zij door zich bij EVConsult in te zetten voor een versnelling van de adaptatie van elektrisch vervoer, maar ook door politiek actief te zijn op duurzame portefeuilles in de gemeenteraad van haar woonplaats Leiden. Met haar achtergrond in de Antropologie en haar focus op hoe de mens omgaat met haar omgeving, heeft ze haar master Environment en Resource Management succesvol afgerond. Vervolgens is zij werkzaam geweest in de energiewereld op innovatieve, strategische en duurzame vraagstukken. Kennisgebieden die bij haar werk voor EVConsult allemaal samenkomen. Ontspannen doet zij door te reizen en te lezen.

Sjoerd Moorman

Sjoerd Moorman
Consultant elektrische mobiliteit
Sjoerd Moorman is een gedreven consultant met een passie voor duurzaamheid en elektrisch vervoer sinds hij lid is geweest van het wereldberoemde Delftse zonneautoteam. Sjoerd heeft een master in Sustainable Energy Technology van TU Delft en brengt technische expertise en een flinke dosis optimisme. Hij is voorzitter geweest van de Delft Energy Club, en heeft onder meer de ontwikkeling van ‘s werelds eerste online vak over elektrische mobiliteit gecoördineerd, een interuniversitair “laadhub van de toekomst”-project opgezet, en een uitgebreide studie gedaan naar de technische en economische kansen van slim laden, vehicle-to-grid en publieke laadinfra in combinatie met zon- en windenergie voor het eiland Aruba. Sjoerd neemt initiatief in het ontwikkelen van nieuwe ideeën en werkt resultaatgericht aan slimme toekomstgerichte oplossingen. Hij werkt het best in een multidisciplinair team, waarbij hij partijen bij elkaar brengt, inspireert en motiveert. Sjoerd is een ervaren scuba-duiker en grijpt dan kans aan om het diepe in te duiken. Meubelmaken en fotografie zijn creatieve uitlaatkleppen voor in zijn vrije tijd.

Pjotr Sillekens

Pjotr Sillekens
Consultant elektrische mobiliteit
Met een achtergrond in luchtvaart- en ruimtevaarttechniek gecombineerd met technische bestuurskunde, zoekt Pjotr uitdagingen om zijn kennis in te zetten voor de verduurzaming van de maatschappij. Zijn kracht zit hem in de combinatie van gedegen analyse en een frisse blik, waarbij hij strategie en oplossingen inpassen in het grote plaatje niet uit het oog verliest. Met zijn kennis van IT, voorliefde voor duurzaamheid en passie voor innovatie lost hij duurzame mobiliteitsvraagstukken op voor bedrijven en overheid. Pjotr zet zich naast EVConsult ook in voor Stichting Duurzame Week en verkent met zijn vrienden Europese landen op zijn racefiets.

Frans van Herwijnen

Frans van Herwijnen
Consultant elektrische mobiliteit
Frans is opgeleid als innovatiewetenschapper aan de Technische Universiteit Eindhoven en heeft daarna ruim 5 jaar ervaring opgedaan als procesconsultant voor hij de wereld van EV binnenging. In EV komen voor hem de uitdagingen samen die hem in beweging zetten; een snel ontwikkelend veld van technologie, beleid en commerciële kansen met een belangrijke bijdrage aan de energie- en duurzaamheidstransitie. Met scherpe analyse, open communicatie en nieuwsgierige blik helpt hij EV te versnellen. In zijn vrije tijd vind je hem in een museum, concertzaal of festivalweide. Ook sluit hij graag aan bij het EVConsult-peloton, op weg naar de top.

Robin Matton

Robin Matton
Consultant elektrische mobiliteit
Met een achtergrond in Duurzame Energie Technologie gecombineerd met Technische Bedrijfskunde & Innovatie is de brug slaan tussen technologie en de maatschappij wat Robin drijft. Met zijn ervaring bij het Energieonderzoek Centrum Nederland ligt zijn kracht in het uitvoeren van integrale analyses waar duurzame energie en elektrisch vervoer zich verenigen. Het werken in multidisciplinaire teams, waar technologie, economie, innovatie en strategie & beleid samenkomen, geeft hem uitdaging en plezier in zijn werk. Buiten het werk om is Robin een enthousiaste sporter in de sportschool of op het voetbalveld, maar haalt vooral zijn voldoening uit verre reizen naar onontdekte plekjes.

Nicole Nan

Nicole Nan
Office Manager
Nicole Nan is een zeer ervaren Office Manager en Management Assistente. Zo werkte zij eerder bij het UWV, het Ministerie van Buitenlandse zaken, de Rabobank en Ebbinge. EVConsult is net als Nicole altijd in beweging. Zij ondersteunt binnen EVConsult diverse bedrijfsprocessen, waaronder Finance, Sales en HR. Nicole brengt positieve energie, gezelligheid en een warm welkom in de organisatie. “Ik vind het te gek om te werken bij een jong en dynamisch bureau waarbij ik met mijn vaardigheden processen kan faciliteren, mijn collega’s kan ondersteunen en op die manier kan bij dragen aan de missie van EVConsult.”

Zita Koks

Zita Koks
Functieomschrijving
Zita gelooft dat het energie-en mobiliteitssysteem over tientallen jaren er heel anders uitziet dan vandaag en dat we met verbazing gaan terugkijken naar de situatie van nu: ‘dat we ooit hebben kunnen wonen in een stad waar de auto’s uitlaatgassen in je gezicht bliezen terwijl jij met je fiets door de stad fietst’. Gedurende haar bacheloropleiding Natuurwetenschap & Innovatiemanagement en masteropleiding Energy Science stond de energietransitie en de succesvolle ontwikkeling en toepassing van innovaties centraal. Ze gelooft dat er altijd veel risico's zijn te bedenken om niet mee te gaan met een transitie, maar dat scherpe en creatieve oplossingen deze risico's kunnen verminderen en zelfs nieuwe kansen kunnen  bieden. Dit past ook goed bij haar manier van werken: Zita is een enthousiaste aanpakker en gaat geen uitdaging uit de weg. Als er een complex probleem is, maakt ze het gestructureerd en overzichtelijk. Naast haar werk houdt ze van lekker eten, zit ze op haar racefiets of staat ze op de squashbaan en brengt ze veel tijd door met familie en vrienden.

Dreas de Kerf

Dreas de Kerf
Consultant elektrische mobiliteit
Met een enthousiaste persoonlijkheid en een brede achtergrond in transport en technische bedrijfskunde, zet Dreas zich op meerdere fronten in om de transitie naar duurzaam vervoer te realiseren. Nu de - ooit futuristisch lijkende technologieën – concreet toepasbaar zijn in de praktijk ziet hij kansen om hiermee bij EVConsult een directe, positieve impact te hebben op de maatschappij. “Ik krijg energie van het werken in een team met een gemeenschappelijk doel zodat ik mijn analytische vaardigheden kan inzetten. Ik heb een grote passie voor de natuur en bij EVConsult kan ik actief bijdragen aan het behoud daarvan.” Zijn vrije tijd brengt Dreas het liefst actief door; hij is vaak te vinden in de sportschool of op het hockeyveld.

Dieuwertje Keizer

Dieuwertje Keizer
Consultant elektrische mobiliteit
"Als ik de toekomst vorm kon geven, zou ik de aarde veranderen in een eerlijke, gezonde en meer gebalanceerde wereld. Dit is onmogelijk, maar ik denk nog steeds dat deze doelen het nastreven waard zijn”. Dit is wat Dieuwertje schreef bij haar aanmelding voor de master, Sustainable Development - Energy & Materials aan de Universiteit Utrecht, en hier staat ze nog steeds achter. Met een bachelor in sociologie en master in International Development, was overstappen naar een technische studie niet vanzelfsprekend. Dieuwertje is echter van mening dat fundamentele verandering alleen kan komen van een echte interdisciplinaire aanpak. Deze gedachte is ook wat haar zo gepassioneerd maakt voor de transitie naar elektrische mobiliteit. Elektrische mobiliteit kan de energietransitie te versnellen zonder de noodzaak van disruptieve maatschappelijke verandering. Dieuwertje gaat uitdagingen enthousiast aan, is analytisch sterk en heeft oog voor detail. Ze is vastbesloten om gedurende haar hele carrière een steile leercurve voort te zetten, zodat ze op haar best kan bijdragen aan een duurzame wereld. In haar vrije tijd gaat ze graag op avontuur en brengt ze tijd door met familie en vrienden.

Evy Breen

Evy Breen
Consultant elektrische mobiliteit
Evy is in september gestart als Junior Consultant Bij EVConsult en heeft een achtergrond in Sociale Geografie en Planologie. Na de afrondingen van haar master Urban Geography aan de Universiteit van Utrecht begon zij haar carrière op de sales afdeling Vendor Lease bij ABN AMRO Lease. Ze heeft daar klanten geholpen om passende leasecontracten af te sluiten, bouwde haar eigen klantenkring op en zorgde voor hoge klanttevredenheid. De afgelopen 2,5 jaar heeft ze veel ervaring opgedaan in de financiële sector, het participeren in een commerciële organisatie en heeft ze diverse cursussen en trainingen gevolgd om zich te ontwikkelen. Evy zocht een nieuwe uitdaging buiten de financiële sector en is zij aan de slag gegaan bij EVConsult. Een bedrijf waar naar haar gevoel “een positieve sfeer hangt met zeer gemotiveerde mensen die allemaal hard werken om de wereld een stukje beter te maken”. Zelf vindt ze het een enorm mooie kans om hier aan mee te werken en een rol te spelen op het gebied van duurzame ontwikkeling, want dat is de toekomst!

Michiel Aldenkamp

Michiel Aldenkamp
Consultant elektrische mobiliteit
Michiels twee grote passies zijn duurzaamheid en innovatie, bij EVConsult is het voor hem mogelijk deze twee passies te combineren. Hij ziet de duurzame mobiliteit transitie als een mogelijkheid voor alle innovatieve oplossingen die de zero-emission mobiliteit kan bieden in het energy systeem. Met zijn bachelorsdiploma in Natuurwetenschappen en innovatiemanagement en zijn masterdiploma in Energy Science kan Michiel naar de transitie kijken vanuit verschillende disciplines. Na de afronding van zijn wetenschappelijke stage bij EVConsult is hij in April begonnen als consultant. “De positieve sfeer, met gedreven en vaardige mensen is een omgeving waar ik naar op zoek ben. Dit is zeker aanwezig bij EVConsult.” In zijn vrije tijd is Michiel veel te vinden op het water, in de bergen of bij zijn vrienden en familie.

Stephanie Verlinden

Stephanie Verlinden
Consultant elektrische mobiliteit
“Vlot van A naar B met schone lucht in de longen” Met deze drijfveer gaat Stephanie elke dag aan de slag om onze verplaatsingen efficiënter en vooral groener te organiseren. De wereld van transport is haar niet vreemd dankzij haar eerdere ervaring in de logistieke sector. Als logistieker dacht ze al volop over mogelijkheden tot verduurzaming, nu is het haar vak. Na het volgen van verschillende cursussen over hernieuwbare energie en elektrisch vervoer, heeft ze nu de kans gegrepen om hier voltijds mee aan de slag te gaan als teamlid van EVConsult. Hier kan ze haar eerdere ervaring in de transportsector koppelen aan haar passie voor duurzaamheid. Zo zet ze zich in om de transitie naar zero-emissie in de hoogste versnelling te krijgen en de mogelijkheden van EV’s daarbij in the picture te zetten. Na het werk maakt ze graag tijd vrij voor een looptochtje of gezellig etentje.