MOOC: Electric Cars: Introduction | TU Delft Online

15-02-2018

MOOC TU-Delft EVConsult

Maak kennis met de basisbegrippen van elektrische auto’s en toonaangevende technologieën, ontwikkeling van winstgevende bedrijfsmodellen en effectief beleid. De Massive Open Online Course (MOOC) is een ideale kans om meer te weten te komen over de snel ontwikkelende wereld van Elektrisch Vervoer. De MOOC start op 20 februari 2018 en deelname is gratis.

Over deze cursus
Elektrische voertuigen zijn de toekomst van transport. Elektrische mobiliteit is een essentieel onderdeel van de energietransitie geworden en zal aanzienlijke veranderingen met zich meebrengen voor voertuigfabrikanten, overheden, bedrijven en particulieren. De cursus is Engelstalig en wordt door studenten wereldwijd gevolgd. De cursus heeft een totale duur van vier weken en kost u aan inspanning 4 tot 5 uur per week.

Als u geïnteresseerd bent in het leren over de elektrische voertuigtechnologie en hoe deze voor uw bedrijf kan werken of een maatschappelijke impact kan creëren, dan is dit de cursus voor u.

Meld u hier aan!

EVConsult ondersteunt Dutch-INCERT en de TU-Delft bij de ontwikkeling van de cursus en verzorgt een van de vijf onderwijsmodules. Meer weten? Neem contact op met Sjoerd Moorman.

 

EVConsult draagt met onafhankelijk onderzoek en advies actief bij aan de versnelling van de transitie naar een wereld van 100% elektrisch vervoer.
Deel deze pagina