Projectmanagement

Transitie naar elektrisch vervoer is een operationeel vraagstuk. Hoe vervangt u bussen of taxi’s betaalbaar en slim? Hoeveel laadpunten moet u plaatsen en waar? Wat zijn de marktstandaarden en hoe ontwikkelen die zich? Hoe voorkomt u een lock-in effect, waarbij u gebonden blijft aan één leverancier? Welke betaalmodellen zijn er? Wat was succesvol bij eerdere implementaties? Kortom; hoe richt u de transitie van uw organisatie zo slim en duurzaam mogelijk in?

 

EVConsult biedt organisaties in de publieke en private sector geïntegreerde oplossingen voor elk duurzaam mobiliteitsprobleem. Onze ervaren adviseurs zijn betrokken in elke fase van een project, bij strategiebepaling, aanbestedingen, vormgeving, planning, uitvoering en afronding. Of het nu gaat om het plaatsen van laadpunten in de openbare ruimte in steden als Amsterdam, Rotterdam of Arnhem of om een pilotproject op het gebied van inductieladen, EVConsult biedt doelgericht en hoogwaardig projectmanagement.

Contactpersoon
Ruud van Sloten
Ruud is een ervaren strategie- en management consultant met een track record van projecten in diverse sectoren. Maar de verduurzaming van mobiliteit en alles wat daarbij komt kijken heeft hem gegrepen sinds hij in 2009 vanaf de start betrokken is geweest bij de introductie van elektrisch rijden in Nederland. Bij EVConsult zet hij zijn brede kennis en ervaring in om overheden en bedrijven hun weg te laten vinden in deze dynamische wereld. Met zijn analytische blik en zijn geduld helpt hij bij het formuleren van strategie en beleid, het bepalen van economische effecten en het begeleiden van complexe processen met diverse stakeholders. In zijn vrije tijd maakt hij zijn hoofd leeg door te voetballen en gaat hij regelmatig een weekendje weg om helemaal te ontspannen.