EV onderzoek en innovatie

De transitie naar duurzaam vervoer is volop in ontwikkeling. Iedereen is het er inmiddels over eens: elektrisch rijden is de toekomst. Maar hoe snel gaat deze transitie eigenlijk? Blijven we ‘normaal’ laden, of wordt (ultra-)snel laden de standaard? Welk effect heeft de ontwikkeling van autonoom vervoer op laadbehoeften? Heeft inductieladen de toekomst?

En hoe zit het eigenlijk met waterstof? EVConsult werkt samen met technische universiteiten om de nieuwste innovaties in de mobiliteitswereld te onderzoeken en te testen, koppelt markt- en onderzoekspartijen aan elkaar en werkt constant aan vernieuwing voor een toekomstbestendig elektrisch vervoer.

EV onderzoek en innovatie
Contactpersoon
Tim van Beek
Tim van Beek, is medeoprichter en eigenaar van EVConsult. Hij heeft een achtergrond in de stedenbouw- en bestuurskunde en is sinds 2002 werkzaam als projectleider en adviseur in binnen- en buitenland voor verschillende organisaties in de sectoren ruimte, water en infrastructuur. Vanuit die rollen maakte hij al in 2007 met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid kennis met de dynamische wereld van elektrisch vervoer. Sinds de introductie van elektrisch vervoer werkt Tim als projectleider en adviseur voor verschillende opdrachtgevers aan het daadwerkelijk op straat brengen van voertuigen en infrastructuur.