Adviseurs

evconsult57395Roland Steinmetz

Roland Steinmetz is een ervaren projectmanager in de werkgebieden elektrisch vervoer, energie, mobiliteit, gebiedsontwikkeling, duurzaamheid en water. Hij heeft geopereerd vanaf de initiatieffase tot daadwerkelijke realisatie van diverse complexe projecten. Roland is sinds de startfase betrokken bij de introductie van het elektrisch vervoer in Nederland en Europa en werkt vol overtuiging aan een duurzame toekomst.

LinkedIn
E-mail: r.steinmetz@evconsult.nl
Tel. nr.: +31 (0)6 52 66 30 32

evconsult57341Tim van Beek

Tim van Beek, is medeoprichter en eigenaar van EVConsult. Hij heeft een achtergrond in de stedenbouw- en bestuurskunde en is sinds 2002 werkzaam als projectleider en adviseur in binnen- en buitenland voor verschillende organisaties in de sectoren ruimte, water en infrastructuur. Vanuit die rollen maakte hij al in 2007 met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid kennis met de dynamische wereld van elektrisch vervoer. Sinds de introductie van elektrisch vervoer werkt Tim als projectleider en adviseur voor verschillende opdrachtgevers aan het daadwerkelijk op straat brengen van voertuigen en infrastructuur.

LinkedInE-mail: t.vanbeek@evconsult.nl
Tel. nr.: +31 (0)6 17 35 29 43

Tom MeeuwsTom Meeuws

Tom is een stadspedagoog met veel managementervaring in grotestedenbeleid en openbaar vervoer. Hij is een gedreven denker en een betrokken doener. Hij gelooft in adviesverlening die verder bouwt op menskracht die al in teams zit. Hij voegt er graag inzichten aan toe. Strategische visies helpen vertalen in haalbare projecten en werkende oplossingen is zijn eeuwig leven. Stadsplanning, regionale vervoersontwikkeling, energietransitie en elektrisch vervoer zijn hot topics in België waar vele initiatieven nu pas goed van start gaan. Tom helpt met zijn breed netwerk, zijn doorzettingsvermogen en enthousiasme de Belgen te versnellen. De vergroening van OV-vloten en de uitbouw van laadinfra kan hem niet snel genoeg gaan.

LinkedIn

E-mail: t.meeuws@evconsult.be
Tel. nr.: +32 (0) 479 28 99 37

evconsult57445Ruud van Sloten

Ruud is een ervaren strategie- en management consultant met een track record van projecten in diverse sectoren. Maar de verduurzaming van mobiliteit en alles wat daarbij komt kijken heeft hem gegrepen sinds hij in 2009 vanaf de start betrokken is geweest bij de introductie van elektrisch rijden in Nederland. Bij EVConsult zet hij zijn brede kennis en ervaring in om overheden en bedrijven hun weg te laten vinden in deze dynamische wereld. Met zijn analytische blik en zijn geduld helpt hij bij het formuleren van strategie en beleid, het bepalen van economische effecten en het begeleiden van complexe processen met diverse stakeholders. In zijn vrije tijd maakt hij zijn hoofd leeg door te voetballen en gaat hij regelmatig een weekendje weg om helemaal te ontspannen.

LinkedIn

E-mail: r.vansloten@evconsult.nl
Tel. nr.: +31 (0)6 46 24 71 05

evconsult57233Roos van der Ploeg

Roos is naast jurist ook een zeer ervaren adviseur. Haar juridische kennis zet ze in bij haar werk, zo heeft ze grondige kennis van de aanbestedingswet en juridische procedures die bij een aanbesteding komen kijken. Ze heeft de afgelopen jaren bij verschillende type projecten geadviseerd, zo was ze bij de gemeente Arnhem en provincie Gelderland betrokken bij het bedenken en uitwerken van de eerste concessie voor openbare laadinfra in Nederland. Roos is accuraat, perfectionistisch en zorgt ervoor dat alles 100% in orde is. Met haar geduldige karakter en luisterend oor zorgt ze ervoor dat partijen betrokken raken. In haar vrije tijd speelt ze graag een potje volleybal, of duikt ze een psychologisch boek in en probeert te begrijpen waarom mensen zijn zoals ze zijn.

LinkedInE-mail: r.vanderploeg@evconsult.nl
Tel. nr.: +31 (0)6 11 01 01 36

evconsult56999

Laurens van Mourik

Extremen zijn Laurens’ grootste uitdagingen, een berg van 6000m hoogte in de Andes beklimmen en van zuid Frankrijk naar huis fietsen zijn daar goede voorbeelden van. Naast zijn kennis van veranderingen in de energiemarkt heeft hij ook een Spaanse master Interculturele communicatie op zak. Laurens is een aantal jaar geleden begonnen als consultant om operationele processen in de energiemarkt te verbeteren, de overstap naar EVConsult maakte hij om zich meer te gaan richten op de innovatieve kant van de energiewereld. Wat er op zijn bucketlist staat? Een fietstocht van de East naar de West coast en een keer door de Himalaya.

LinkedIn
E-mail: l.vanmourik@evconsult.nl
Tel. nr.: +31 (0)6 55 47 13 45

evconsult57500

Bibi Fabius

“Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang”. Met dit motto gaat Bibi iedere uitdaging aan. Waar Bibi binnenkomt, ontstaat beweging. Zij is een energieke, enthousiaste adviseur die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Al van kleins af aan denkt zij buiten de kaders, als adviseur bij EVConsult is dit haar vak. De doelgerichtheid van Bibi zorgt er samen met haar analytische inslag en klantgerichtheid voor dat zij altijd op zoek is naar duidelijke resultaten en toegevoegde waarde. Niet alleen in haar opdrachten, maar ook als ze in haar vrije tijd in de sportschool staat of met haar racefiets een puist van een berg aan het beklimmen is in zuid-Frankrijk.

 LinkedInE-mail: b.fabius@evconsult.nl
Tel. nr.: +31 (0)6 55 45 40 49
evconsult57190

Peter Hogeveen

Met een achtergrond in natuurkunde zoekt hij uitdagingen om zijn kennis in te zetten voor de verduurzaming van de maatschappij. Zijn kracht zit in het taakgericht oplossen van analytische problemen, waarbij hij de kwaliteit van het eindresultaat altijd waarborgt. Zijn enthousiasme voor modelleren, wiskunde en duurzame beleidsvoering komen bij EVConsult goed tot zijn recht.

LinkedIn

E-mail: p.hogeveen@evconsult.nl
Tel. nr.: +31 (0)6 52 38 12 49

schermafbeelding-2017-05-19-om-12-16-38Bram Leusink

Het versnellen van de Nederlandse energietransitie is wat Bram drijft! Hij zet zich bij EVConsult met veel enthousiasme in voor het koppelen van elektrisch vervoer aan duurzame energie. Met een achtergrond in Internationale Betrekkingen, ervaring met zonne-energie en verschillende duurzame initiatieven, is hij altijd opzoek naar mogelijkheden om nieuwe projecten te starten of bestaande te verbeteren. Buiten het werk om is Bram graag op het water te vinden en voetbalt hij op zondag op een bedenkelijk niveau.

LinkedInE-mail: b.leusink@evconsult.nl
Tel. nr.: +31 (0)6 42 93 16 22

Office Manager

evconsult Sanela Radoncic

Als onze office manager zorgt Sanela dat achter de schermen alles op rolletjes loopt. Positief en klantgericht zijn de eerste in het oog springende kwaliteiten. Naast alle administratieve taken neemt zij ook de HR, financiën en communicatie op zich. Kortom, Sanela is een gedreven spin in ’t web die ons ontzorgt en gaat voor het (eind)resultaat. Zij ziet elektrisch vervoer als de manier om de lucht en levenskwaliteit op korte termijn te verbeteren.
admin-ajax-phpE-mail: s.radoncic@evconsult.nl
Tel. nr.: +31 (0)6 16 84 40 79

Associates

Remco HoogmaRemco Hoogma

Remco Hoogma is associate van EVConsult, een samenwerking die voortkomt uit een Arnhems project voor elektrische laadinfrastructuur. Zijn bureau Dwarsverband doet onderzoek en geeft advies over vraagstukken van energie, mobiliteit, duurzaamheid en innovatie; ook richt het zich op projectontwikkeling en -uitvoering op deze thema’s. Remco’s expertise bestrijkt de breedte van duurzame mobiliteit en de benodigde energie. Eerder werkte hij als universitair onderzoeker en voor de Rijksoverheid aan dezelfde onderwerpen.

Michel BayingsMichel Bayings

E-Mobility Consulting is een consultancy bedrijf dat zich focust op alle aspecten van EV laadinfrastructuur. Michel Bayings richtte E-Mobility Consulting op in 2008, nog voor de eerste elektrische voertuigen in Nederland rond reden, en nam daardoor deel aan de uitrol van de eerste laadnetwerken. In 2010 groeiden deze netwerken uit tot het eerste landelijk dekkende netwerk wereldwijd. Michel adviseert vele (internationale) overheden en organisaties over hoe laadnetwerken zijn te verbeteren en hoe transnationale interoperabiliteit kan worden bereikt. Met CGI en E-laad won Michel verschillende prijzen, zoals de ICT innovation awards en de Computer world awards. Momenteel is E-Mobility Consulting betrokken bij Open Charge Alliance en de oprichting van het Nationaal Kennisplatform Laadinfra en is Michel lid van de adviesraad van eViolin.

Erik

Erik van der Staak

Erik van der Staak is gespecialiseerd in de verduurzaming van openbaar vervoer. Zijn bureau Van der Staak Business Logic BV adviseert ondernemingen en overheden. Overzicht en inzicht maken hem tot een sterke speler in het veld van het realiseren van complexe vernieuwingsprogramma’s met een internationale context. Erik heeft een indrukwekkend trackrecord in tendering en business development en leidde als business development directeur bij de Nederlandse Spoorwegen de expansie in het buitenland. Samen met EVConsult is Erik van der Staak de ondernemer die verduurzaming brengt buiten de landsgrenzen.

 

Geïnteresseerd in werken bij EVConsult? Bekijk dan hier onze vacatures!