DSC_0490[1]Wat doen wij

Sinds elektrisch vervoer zijn intrede heeft gedaan in Europa zijn wij betrokken geweest bij de ontwikkeling hiervan op alle mogelijke fronten. Met betrokken partijen uit de publieke en private sector zijn wij continu op zoek naar nieuwe en innovatieve mogelijkheden om het elektrisch vervoer zowel nationaal als internationaal op een hoger plan te tillen. Wij werken vanuit de overtuiging dat de verduurzaming van onze mobiliteit enorm kan bijdragen aan een blijvende verbetering van ons leefmilieu, lokale luchtkwaliteit, het klimaat en de wereldwijde energietransitie.

Advies

EVConsult helpt bedrijven en overheden onder andere met het formuleren van duurzaamheidsdoelstellingen en het creëren van kansenkaarten voor elektrisch vervoer. Zo adviseerden we Schuberg Philis en Tele2 door middel van een wagenparkscan over het verduurzamen van het eigen wagenpark.

 

 

Projectmanagement

EVConsult biedt organisaties in de publieke en private sector geïntegreerde oplossingen voor elk duurzaam mobiliteitsprobleem. Onze ervaren adviseurs zijn betrokken bij de vormgeving, planning, uitvoering en afronding van deze projecten. Of het nu gaat om het plaatsen van laadpunten in de openbare ruimte in steden als Amsterdam, Rotterdam of Utrecht of om een pilot project op het gebied van inductieladen, EVConsult biedt doelgericht en hoogwaardig projectmanagement.

 

Onderzoek & Evaluatie

Om de transitie naar duurzame mobiliteit verder te helpen, werkt EVConsult samen met verschillende universiteiten en onderwijsinstellingen zoals de TU Delft en de Vrije Universiteit Amsterdam. Vanwege onze ongeëvenaarde ervaring op het gebied van elektrisch vervoer is EVConsult in staat om allerlei projecten effectief te evalueren, eerder deden wij dit al bij de Proeftuinen Hybride en Elektrisch rijden in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

 

WorkshopWorkshops & Training

Onze ervaring op het gebied van elektrisch vervoer delen wij graag met anderen door middel van workshops en trainingen in het binnen- en buitenland. EVConsult is bijvoorbeeld betrokken bij de tweedaagse Masterclass Elektrisch Vervoer van D-Incert en zijn onze adviseurs afgereisd naar onder andere  Bhutan, Boston, New York en Stockholm.

Kortom, wij hanteren een innovatieve en veelzijdige aanpak die op een efficiënte manier bijdraagt tot de verduurzaming van de mobiliteit. Of het nu gaat om hoogwaardig strategisch advies of project management, EVConsult biedt u ervaring, expertise en excellentie.

Opdrachtgevers & Partners